HrOUG 2021

Poštovani sudionici konferencije HrOUG 2021, ovo su važne informacije za vaše sudjelovanje na konferenciji:

COVID-19 PRAVILA

Prema uputama Stožera za civilnu zaštitu grada Rovinja da bi sudjelovali na konferenciju svi sudionici (uključivo osobe u pratnji) moraju prilikom dolaska predočiti barem jedan od sljedećih dokumenata:

 1. Potvrda o cijepljenju EU COVID-19 potvrda ILI
 2. Potvrda da ste preboljeli COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci ILI
 3. Potvrda o negativnom PCR testu ne starijem od 72 sata ILI
 4. Potvrda o negativnom brzom antigenoskom testu ne starijem od 48 sati

 Potvrdu je potrebno donijeti sa sobom na konferenciju i predočiti prilikom akreditacije.

 • Brzi antigeni test bit će za sudionike konferencije  moguće obaviti u Rovinjskom selu na putu prema Rovinju. Testiranje će se moći obaviti u UTORAK 12.10. u vremenu od 14 – 20 sati u Privatnoj ordinaciji dr. Melite Mamužić Barbača, na adresi VIćani 8, 52210 Rovinjsko selo. Ordinacija je blizu glavnog križanja sa semaforom u Rovinjskom selu gdje treba skrenuti desno i u drugu ulicu lijevo. Rezultat testa i potvrda se dobije za 5 minuta. CIjena testa je 120 kn. Organizator konferencije ne plaća troškove vašeg testiranja. Platiti se može gotovinom, kreditnom karticom (ima POS), ili iznimno putem bankovnog transfera.

 U dvoranama gdje se održavaju predavanja i na večernjim zabavama nije potrebno nositi masku, ali je potrebno održavati preporučenu udaljenost i pridržavati se preporučenih mjera.

 • Dodatno uz ostale mjere, u ostalim prostorima hotela nošenje maske se preporuča.
 • U hotelu ispred svih bitnih prostorija se nalaze stupovi s dezinfekcijskim sredstvom pa svakako preporučamo njihovu upotrebu.
 • Ako će vam trebati dodatna maskica za lice, obratite se osoblju organizatora na akreditacijskom pultu gdje će organizator imati određeni broj dodatnih maski.

 PARKIRANJE U ROVINJU

 • Slijedeći upute (table) tvrtke Maistra, na kojima je označen Island Hotel Istra i Island Hotel Katarina, doći ćete do info-pointa na obali gdje će Vas dočekati osoblje hotela.
 • Nakon što se javite na recepciju info-pointa, oni će Vas uputiti kako doći do parkirališta udaljenog par stotina metara, prateći Maistra shuttle (kombi), koji je na raspolaganju gostima kako prilikom dolaska, tako i prilikom odlaska.
 • Parkiralište je otkriveno i čuvano 24 h u zatvorenom dvorištu.
 • Parking, transfer do mola i sam prijevoz brodom do otoka uključeni su u cijenu smještaja.

 

Vozni red brodova možete provjeriti na slijedećem linku:

https://www.maistra.com/island-hotel-istra-rovinj/boat-schedule#head

 

AKREDITACIJSKI PULT

Nalazit će se u nedelju desno od ulaza u hotel, a ostale dane preko puta recepcije.

Akreditacijski pult će početi s radom u utorak 12.10. s početkom u 17 sati.

 

AGENDA I PROGRAM KONFERENCIJE

Aktualna agenda sa svim informacijama o potencijalnim promjenama nalazi se na web stranicama konferencije, a program će se odvijati u 5 dvorana od kojih će jedna biti sa ONLINE predavačima. U svim ostalim dvoranma predavači će biti prisutni u Rovinju.

Sva predavanja na kojima predavač neće biti osobno prisutan već će predavati preko linka označena su u agendi simbolom čovječuljka pored kojeg je X.

U izborniku Agenda postavljena je i verzija kompletne agende u .pdf-u koja se može skinuti (download).

 

POKLON ORGANIZATORA

Kako do zadnjeg časa nismo bili sigurni hoće li se konferencija moći održati ili ne, organizator nije bio u mogućnosti osigurati svim sudionicima tradicionalne poklone. No, pokloni će biti spremni i nakon konferencije poslat ćemo Vam poklon dostavom, samo Vas molimo da nam prilikom akreditacije napomenete koju veličinu majice želite i na koju adresu želite da Vam se dostavi poklon, ako adresa nije ona od Vašeg poduzeća.

 

PIĆE UZ RUČKOVE I VEČERE

Organizator je osigurao za sudionike besplatnu konzumaciju pića na samouslužnim automatima unutar restorana za ručkove i večere.

 

CJENIK PIĆA

Organizator je osigurao za sudionike konferencije poseban cjenik pića po diskontiranim cijenama (koja su za neka pića čak do 40% niža od hotelskih redovnih cijena).

Sve što nije navedeno u cjeniku konferencije hotel prodaje po svojim redovnim cijenama.

 

ZABAVA NA KONFERENCIJI

Organizator je pripremio poseban program koji će se odvijati tijekom večeri kada će biti prilike za opuštanje i druženje sa ostalim sudionicima. Detaljan program nalazi se na slijedećem linku ZABAVA

Organizator će tokom večernjih druženja osigurati određenu količinu pića koje će sudionici moći konzumirati bez dodatne naknade. Lista pića na račun organizatora bit će istaknuta u prostorima gdje će se održavati zabave.

Prijave za igre i takmičenja (u pokeru i beli) nalaze se na akreditacijskom pultu.

 

IGRANJE DRUŠTVENIH IGARA

U ponedjeljak će se u prostoru u kojem se održava zabava moći igrati društvene igre.

Osigurali smo slijedeće igre: Terraforming Mars, Scythe, Adrenaline,Sanctum, Blood Rage, Tokaido, Deception, Camel Up, Azul, Skull, Patchwork, Shadows over Amsterdam, Letter Jam, Codenames, Fluxx, 7 Wonders, Imperial Settlers, Abyss, Mysterium, Dixit, Res Arcana, Kemet, Jamaica, Kingdomino, Celestia, Clank, Istanbul, Just one, Galaxy Trucker, 7 wonders duel, Ticket to ride Europe, Tapestry, Reef, Planet, Alchemist, Catan, Five Tribes, Civilization a new dawn.

Na Vama je samo da se sami ili s ekipom okušate u nekoj od igara koju znate ili po prvi puta.

 

IZLET U PETAK

U petak nakon završetka službenog dijela konferencije svi oni koji ostaju u hotelu do subote 16.10. mogu nam se pridružiti na izletu u Pulu. Najvažnije znamenitosti Pule obići će se uz pratnju turističkog vodiča.

Na povratku sa obilaska Pule, svratit ćemo u Bale, prošetati se ovim prekrasnim gradićem i nakon šetnje posjetiti konobu Kod Kancelira gdje ćemo kušati neke tradicionalne istarske specijalitete. A i popit će se.

 

Prijave za izlet koji je za sudionike HrOUG-a besplatan, nalazi se na akreditacijskom pultu.

 

OBRAZAC ZA AKREDITACIJU

U mailu ćemo vam poslati Obrazac za akreditaciju.

Predlažemo da ga ispunite i donesete na konferenciju kako bi značajno ubrzali vaš proces akreditacije.

Obrazac je potrebno predati osoblju organizatora na akreditacijskom pultu u zamjenu za Vašu akreditaciju.

Sve podatke koje prikupimo na konferenciji ostaju na konferenciji. Niti smo ih ikada dijelili, a nećemo ni u budućnosti. Služe isključivo za komunikaciju HrOUG-a i vas u budućnosti, naravno ukoliko vi to želite.

 

Za sve dodatne informacije, stojimo na usluzi.

HrOUG organizacijski tim

Najbolji pokrovitelj

Edukacijski pokrovitelj

Medijski pokrovitelj

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz HrOUG 2018 objavljujemo na Twitteru!

Prati nas na Facebooku