Zabava

Kada radimo, vrijedno radimo, a kada se zabavljamo, nema kočnica.

Ne znamo drugačije.

 

I ove godine vrijedni organizatori HrOUG-a dovode za vas najbolje od najboljih u okviru raspoloživog budžeta. Nadamo se da ćete svi naći u ovom programu barem nešto što će vas veseliti.

Svjesni smo da je nemoguće zadovoljiti ukuse baš svih sudionika, ali sav program radimo u najboljoj namjeri ne želeći povrijediti ničija vjerska ili svjetovna uvjerenja. Na HrOUG-u svi sudionici uvijek imaju i alternativu. Otok je velik i uvijek se može naći neki drugi prostor sa sadržajem koji je primjereniji vašem ukusu. Ekipo, samo pozitiva i osmijeh od uha do uha. 

STOGA NA NAŠE ZABAVE ULAZITE NA VLASTITU ODGOVORNOST :-))

UTORAK

Počinjemo lagano uz šampanjac kao piće dobrodošlice i bez neke preglasne muzike da se možete siti ispričati.

DJ Nikša će puštati lounge-like muziku

Boardgame Geek Corner

U suradnji sa Carta magica (http://www.cartamagica.hr/) osigurali smo cijeli niz hit igara koje će svi sudionici moći igrati u foajeu hotela, Neke od igara koje će se moći igrati su: Terraforming Mars, Scythe, Adrenaline,Sanctum, Blood Rage, Tokaido, Deception, Camel Up, Azul, Skull, Patchwork, Shadows over Amsterdam, Letter Jam, Codenames, Fluxx, 7 Wonders, Imperial Settlers, Abyss, Mysterium, Dixit, Res Arcana, Kemet, Jamaica, Kingdomino, Celestia, Clank, Istanbul, Just one, Galaxy Trucker, 7 wonders duel, Ticket to ride Europe, Tapestry, Reef, Planet, Alchemist, Catan, Five Tribes, Civilization a new dawn i mnoge druge.

SRIJEDA

Kazališna predstava "Kakva ti je žena, takav ti je život" 

Dame i gospodo samo za vas, jedna od najgledanijih predstava u regiji.

  

Karizmatični glumac Dragan Marinković Maca s predstavom "Kakva ti je žena, takav ti je život" slovi za jednog od omiljenih sarajevskih komičara. Predstava je to koja ozbiljno utječe na psihofizičko stanje cijelog organizma: izaziva bolove u trbuhu – od smijeha. Izaziva i veliku količinu suza – od smijeha. Postoji i mogućnost gubljenja glasa – od silnog smijeha. Isto tako, ova predstava će vas natjerati da razmislite dobro o sebi i o svijetu koji vas okružuje.

Volimo li da nas vole ili volimo voljeti? Je li uvijek na početku veze prvo strast, pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? U braku ili u mraku?

Odgovore na vječna pitanja o odnosu između muškarca i žene, Dragan Marinković Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Zanimljivo je da će se ova predstava odmah iza HrOUG-a u nedelju 17.10. održati u Zagrebu u Tvornici kulture!!! 

Turnir u Belotu

U foajeu hotela bit će postavljeni stolovi za tradicionalni 25. turnir u beliEkipe će se moći prijaviti na akreditacijskom pultu ili na mail [email protected]

U srijedu navečer biti će otvoren i Boardgame Geek Corner sa igrama koje ćete moći igrati: Terraforming Mars, Scythe, Adrenaline,Sanctum, Blood Rage, Tokaido, Deception, Camel Up, Azul, Skull, Patchwork, Shadows over Amsterdam, Letter Jam, Codenames, Fluxx, 7 Wonders, Imperial Settlers, Abyss, Mysterium, Dixit, Res Arcana, Kemet, Jamaica, Kingdomino, Celestia, Clank, Istanbul, Just one, Galaxy Trucker, 7 wonders duel, Ticket to ride Europe, Tapestry, Reef, Planet, Alchemist, Catan, Five Tribes, Civilization a new dawn i mnoge druge.

ČETVRTAK

L'amour band

PARTY U DVORCU uz band koji tradicionalno zabavlja sudionike HrOUG konferencije. Naravno to je najbolji band primorsko-goranske županije za svadbe, razvode i druga veselja, L'AMOUR BAND

Texas Hold'em poker

U četvrtak će se odigrati i sada već tradicionalni turnir u Texas Hold'em pokeru. Kada dođete na konferenciju prijavite se za turnir na akreditacijskom pultu.

Vatreni spektakl 

Tokom večernje zabave imat ćemo prilike gledati i Vatreni spektakl artista Martinissa iz Pule.

Gutanje vatre te žongliranje s vatrenim bakljama, špagama, lepezama, kotačem i drugim rekvizitima ostaviti će publiku bez daha.

Valjda nećemo doslovno zapaliti hotel, nego samo publiku :-))

PETAK

Izlet u Pulu

Tko ostane u hotelu sa petka na subotu imat će prilike ići na izlet u Pulu. Ide se autobusom. Polazak brodom sa otoka u 17 ili 18 sati.

Na povratku sa obilaska Pule, svratit ćemo u Bale, prošetati se ovim prekrasnim gradićem i nakon šetnje posjetiti konobu Kod Kancelira gdje ćemo kušati neke tradicionalne istarske specijalitete. A i popit će se.

Prijave za izlet koji je za sudionike HrOUG-a besplatan, nalazit će se na akreditacijskom pultu.

------------------------------

Odricanje od odgovornosti: HrOUG zadržava pravo promjene programa u cijelosti ili djelomično bez najave i upozorenja.

Najbolji pokrovitelj

Edukacijski pokrovitelj

Medijski pokrovitelj

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz HrOUG 2018 objavljujemo na Twitteru!

Prati nas na Facebooku